Veelgestelde vragen

Maar ik heb geen perfecte foto, is dat erg?

Nee absoluut niet! Het speciale aan de Soft Smiles is namelijk dat dingen vastgelegd kunnen worden die niet op een foto vastgelegd zijn. Ik maak de illustraties wel altijd aan de hand van foto’s, maar dat kan ook door allerlei verschillende losse foto’s!

Hoe groot is de Soft Smile?

Deze is 13 x 13 cm. Het formaat is altijd hetzelfde. Het lijstje is 20 x 20 cm.

Hoelang duurt het tot ik de Soft Smile binnen heb?

De maak- en levertijd is tussen de 5 dagen en 2 weken. Die tijd gaat in zodra ik de mail met het idee en de foto’s heb ontvangen.

Hoe werkt het inschrijven voor een bestelling?

Je kan hier de stappen voor het bestellen lezen. Maar eigenlijk stuur je dus gewoon een mailtje naar info[at]carmengroenefelt.nl met je wensen. Je kan bestellen wanneer je wil, maar je moet rekening houden met een levertijd. Wanneer de wachtlijst te lang wordt, zullen de inschrijvingen tijdelijk gesloten zijn.

Je maakt ook #snelleillu’s (€25) zag ik op Instagram. Kan ik die ook bestellen?

Snelle illu’s zijn snelle illustraties die ik maak. Je kan ze niet bestellen. Ik maak ze 1) voor mijn actieve volgers op Instagram die liken, reageren, delen, stemmen op polls etc. en 2) op evenementen en bruiloften voor de gasten. Voor 1) Mensen die hierop kans maken zijn dus de volgers die mij supporten waarvoor ik dankbaar ben! Ik kies zelf een illustratie die ik ga namakenen. Voor nummero 2) kan je me boeken! Stuur me een mailtje als je me live wil laten illustreren op een event.

Waar kan ik meer van je andere werk zien?

Op www.carmengroenefelt.nl zie je meer van mijn portfolio. Voor samenwerkingen kan je me mailen naar info@carmengroenefelt.nl .