Momenten

Voor je lief

Voor koppels heb ik veel leuke illustraties mogen maken. Ik krijg daarbij soms een inkijkje in het liefdesleven en de leuke onderonsjes. Bijvoorbeeld samen op het strand, samen de hond uitlaten, met het kindje erbij of afgebeeld op de plek waar ze elkaar hebben leren kennen. Of zoals hierboven: met het nieuwe huis en de favoriete vakanties.

Gelegenheden

Er zijn verschillende speciale gelegenheden zoals een verjaardag, bruiloft en geboorte waarvoor ik de speciale illusraties mag illustreren. De Soft Smiles zijn een ultiem cadeau voor deze unieke ervaringen en een goede manier om deze mijpalen met elkaar te vieren.

cof

Reisherinnering

Wil je je travelbuddy bedanken voor de mooie reis? Of met je gezin een mooie herinnering aan de leuke vakantie? Het is ook mogelijk foto’s door te sturen waarmee ik dan een nieuw beeld creëer. Was het mooiste moment een zonder camera’s? Dan kan ik die reconstrueren!

IMG_5496
Zoals hier, waar ik bijna van het paard afviel!

Je hoeft dan alleen Google afbeeldingen of eigen afbeeldingen op de sturen en foto’s van jullie, zodat ik daarmee aan de slag kan.